Om Metrotech


Metrotech er et ingeniørsfirma, som tilbyder rådgivning, problemløsning og konceptudvikling inden for produktudvikling og forskning. Jeg hedder Ed Bervoets og startede Metrotech i 2012 for at følge min passion for fysik og teknik. Jeg er hollænder og uddannet i Holland som fysikingeniør (Engineering Physics M.IDA, B.Sc.) i 1993.

Metrotech udvikler skræddersyede løsninger til kunderne. Det er vigtigste parameter for Metrotech er, at kunden får det, denne forventer, og helst mere.

Under aftalens forløb sikrer Metrotech opfølgning på det aftalte ift. status, og hvornår produktet er færdigt. Metrotech går ikke på kompromis med kvaliteten, en aftale er en aftale, og tidsplanen holdes. For fortsat at bevare kvalitet og fremme udvikling af produkterne, efterspørges evaluering og feedback fra kunden efter hvert projekt.

Det er kunden, der ejer slutproduktet, og alle information omkring projektet behandles fortroligt. Metrotech ejer ikke selv produkter eller patenter.

Det kan aftales, at Metrotech skaber kontakt til andre leverandører på vegne af kunden eller, at Metrotech til konkrete ydelser entrerer med underleverandører. Implementering af hardware forgår som regel i tæt samarbejde med een, eller flere af Metrotechs samarbejdspartnere.

 


Metrotech er medfinansieret af Den Europæiske Fond for Tilpasning til Globalisering (EGF)